Esports 10/10/2019

Gallego s’acomiada de l’Espanyol a través d’una carta

El tècnic assegura que respecta la decisió i celebra veure l’ascens de jugadors del planter

Roger Requena
2 min
David Gallego, durant un partit amb l’Espanyol

BarcelonaL’endemà d’acomiadar-se de la plantilla de l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, David Gallego ha escrit una carta de comiat a l’Espanyol i la seva afició que el club ha fet pública a la web. “Dilluns passat vaig tancar una etapa al nostre club. Des que vaig tenir el privilegi de pertànyer a l'estructura de tècnics ha estat un honor poder defensar aquest escut”, comença dient Gallego, que reconeix que ha donat “el màxim esforç i dedicació” tant en la seva etapa al juvenil com al filial i a les etapes al primer equip.

“La gent que tinc a prop sap els sacrificis que aquesta professió tan bonica, però també tan exigent, requereix. És per això que vull agrair-los a tots el suport rebut. En primer lloc, i especialment, a la meva família, també als diferents cossos tècnics amb els quals he treballat, al president Chen Yanseng i a les diverses direccions esportives que van confiar en mi, a tota la gent del club que treballa en el dia a dia i a la qual molts aficionats no coneixen però que tenen un valor molt important. Per descomptat, a tots els jugadors que he pogut entrenar. M’emporto el vostre afecte i el vostre respecte. És el que m'heu demostrat en el dia a dia".

El tècnic de Súria celebra haver contribuït al desenvolupament i la projecció de molts joves del planter, a qui s’ha adreçat a la carta. “Espero haver pogut ajudar en el vostre creixement professional i crec que ha estat així en molts casos. Em sento molt orgullós de veure tants jugadors que van passar per les meves plantilles i que ara són professionals amb un brillant futur. Seguiu treballant, no deixeu mai de creure en vosaltres i de defensar aquest escut amb orgull”. Gallego acaba així la carta: “Gràcies a l'afició pel vostre suport en tots aquests anys. Sou l'ànima del club i sempre respectaré la vostra opinió, no deixeu de donar suport mai. Gràcies, Espanyol!”

stats