Futbol
Esports 15/03/2015

Butragueño: "Qualsevol Madrid és capaç de guanyar al Camp Nou"

Després de derrotar 2-0 el Llevant, el director de relacions internacionals del club ha parlat del clàssic contra el Barça

Ara
1 min
Emilio Butragueño atén els micròfons de Canal+1.

BarcelonaResolt el compromís contra el Llevant, el Reial Madrid ha pogut començar a parlar del Barça, el seu pròxim rival a la Lliga. El director de relacions institucionals del Reial Madrid, Emilio Butragueño, creu que "qualsevol Reial Madrid pot guanyar al Camp Nou". Ha admès que "és un partit important, especial" però no creu que la Lliga es decideixi diumenge a l'estadi blaugrana. "Sortirem a guanyar, fer-ho seria un gran impuls. Però passi el que passi quedarà molt", ha matisat.

També ha demanat el màxim suport als aficionats, especialment "quan els resultats no són els esperats". Sobre el partit, Butragueño ha lamentat que s'hagin fallat ocasions, sobretot en la primera mitja hora de l'equip, perquè el resultat hauria pogut ser "més ampli". Ha elogiat Bale, de qui ha dit que "ha estat molt bé i molt participatiu" i ha celebrat que Keylor Navas fos pràcticament un espectador.

En el seu torn de valoració del partit i del moment madridista, el lateral blanc, Dani Carvajal, ha avisat que l'equip "no signa l'empat al Camp Nou" i avisa que sortiran a guanyar. El defensa diu que la plantilla "no té dubtes", però admet que "ha sigut un mal mes".

stats