Motociclisme
Esports 04/06/2011

Casey Stoner continua regnant a Montmeló i aconsegueix el millor registre als lliures

L'australià acaba primer amb poc més d'una dècima d'avantatge respecte de Jorge Lorenzo, que ha estat segon. Toni Elias només pot ser 15è a 2 segons

Martí Molina
1 min
Stoner s'ha imposat a Le Mans.

MontmelóCasey Stoner ha tornat a aconseguir el millor temps en la jornada d'entrenaments lliures d'aquest dissabte, prèvia als entrenaments oficials que determinaran la graella de sortida del Gran Premi de Catalunya de Motociclisme. L'australià, que ja s'havia imposat en les dues sessions anteriors, no només ha tornat a ser el més ràpid, sinó que també ha rebaixat en tres dècimes el cronòmetre del dia anterior.

Amb un temps de 1:42:691, el pilot de l'equip Repsol Honda ha superat el mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha), que ha estat segon a 0.122. El tercer ha estat Marco Simoncelli, a 0.439. Mentre que el manresà Toni Elias no ha pogut superar la quinzena posició, a 2.272 de Stoner.

D'altra banda, Valentino Rossi ha patit una caiguda sense conseqüències, però ha destrossat la seva Ducati i no ha pogut completar la sessió. Tot i això, el seu registre l'ha situat vuitè a 1.673.

stats