FÓRMULA 1
Esports 08/11/2014

Caterham recull diners per córrer a Abu Dhabi i Ecclestone respon: "No volem gent que demani almoina a la F-1"

L'equip ha posat en marxa un 'crowdfunding' per poder córrer l'últim Gran Premi de la temporada 2014

Ara
1 min
El 'crowdfunding' de l'escuderia de F-1 Caterham / ARA

BarcelonaCaterham, com Marussia, tampoc participa en el GP del Brasil d'aquest cap de setmana. Però vol participar en l'últim, d'aquí a 15 dies, a Abu Dhabi. Per aconseguir-ho, ha decidit posar en marxa un 'crowdfunding' per poder recollir diners.

Després de no aconseguir un comprador que asseguri el seu futur, Caterham ha decidit crear aquesta pàgina d'internet des d'on intentarà recollir, abans del 14 de novembre, els 2,35 milions de lliures esterlines que necessita per córrer a Abu Dhabi.

Després d'haver vist aquesta iniciativa, el patró de la F-1, Bernie Ecclestone, no s'ha mossegat la llengua des del Brasil: "Crec que és un desastre. No volem gent que demani almoina a la F-1. Si aquestes persones no poden pagar per estar a la F-1 han de trobar una altra cosa diferent a fer", ha dit Ecclestone. "Si jo prenc part en una partida de pòquer i no puc afrontar ser-hi amb altres persones, estic mort i ho he de deixar", ha afegit. De fet, Ecclestone ha assegurat que la F-1 dóna a cada equip "uns 900 milions de dòlars a l'any", i ha continuat: "Quan jo fa uns anys vaig tenir un equip, acostumava a córrer sabent quants diners podíem gastar. I vam guanyar el campionat del món".

stats