FUTBOL FEMENÍ
Esports 15/10/2014

El Barça femení no pateix per superar l'Slavia (3-0) i es planta a vuitens

Els gols d'Alexia i Sonia han encarrilat una eliminatòria que ja venia encarada de Praga. Willy ha acabat de sentenciar al segon temps

Gol de Sonia contra Slavia de Praga / VÍCTOR SALGADO / FC BARCELONA

BarcelonaEl Barça femení jugarà els vuitens de final de la Champions, després de superar pel camí l'Slavia de Praga, a qui ha derrotat aquest dimecres per 3-0 al Miniestadi. L'eliminatòria ja venia ben encarada del partit d'anada, gràcies al solitari gol de Ruth a terres txeques. El de tornada ha sigut molt plàcid, sobretot a partir del gol d'Alexia que ha obert la llauna al minut 21. Sonia i Willy han completat el triomf. Ara les blaugranes esperen rival a la pròxima eliminatòria, que es jugarà al novembre, i que sortirà del duel entre el Bristol Academy anglès i el Raheny United irlandès (aquest dijous es completa l'eliminatòria, que va amb un 4-0 favorable al Bristol).

No ha hagut de despentinar-se gaire el Barça, que s'ha trobat un rival molt respectuós, molt defensiu malgrat anar per sota en el marcador. L'1-0 ha arribat relativament d'hora, després d'una doble errada defensiva, de Tomaskova i Votikova, que ha permès Alexia xutar a porteria buida. Era el minut 21. Al 27, Sonia Bermúdez ha sentenciat amb el segon, en una hàbil definició després d'una passada interior de Corredera. L'Slavia només ha sabut respondre amb una acció de Divisova, que ha xutat després d'una aventura solitària des del seu camp.

Els grans ensurts per a les blaugranes han arribat a la represa, quan l'Slavia ha fregat el gol amb una doble ocasió, primer amb un xut de Kozarova i després en un córner que s'ha embolicat. Ràfols, amb dues bones aturades, ha evitat que les txeques retallessin distàncies.

Això ha fet moure peces abans al tècnic Xavi Llorens, que ha donat entrada a Jenny i Willy. En la seva primera intervenció, l'ex del Tyresö ha assistit a l'ex de l'Espanyol perquè l'andalusa marqués amb una delicada vaselina. Ha sigut el tercer i últim gol del Barça al Miniestadi, on s'han reunit 994 espectadors.

A les acaballes, l'Slavia ha tornat a treure el cap per mirar de fer el gol de l'honor, però Marta Torrejón ha salvat sota pals el que hauria sigut el 3-1. A tocar del minut 90, Marta Corredera ha enviat una rematada amb el cap al travesser.