Esports 06/10/2015

Un aspirant a la presidència de la FIFA diu que les eleccions poden ser "una farsa"

Efe
1 min
Joseph Blatter, president de la FIFA / FABRICE COFFRINI / AFP

BarcelonaEl sud-coreà Chung Mong-joon, aspirant a la presidència de la FIFA, ha denunciat un sabotatge a la seva candidatura per les pròpies eleccions.

"El veritable perill és que no només estan sabotejant la meva candidatura. Estan sabotejant les eleccions de la FIFA. Hi ha informacions sobre els plans de Joseph Blatter de seguir com a president una vegada que tots els candidats a la presidència quedin fora. Les eleccions corren el perill de esdevenir una farsa” ha dit.

Chung Mong-joon, que va ser vicepresident de la FIFA entre 1994 i 2011, tem ser sancionat per la Comissió d'Ètica amb 15 anys de suspensió, dins de la investigació que aquest òrgan porta a terme per l'elecció de les seus dels Mundials de 2018 i 2022, concedits a Rússia i Qatar, respectivament.

El magnat del grup Hyundai ha indicat avui en una conferència de premsa a Seül que els càrrecs de la FIFA en contra responen a la seva intenció de crear un fons internacional i la participació de Corea del Sud en diversos projectes al món, per una suma de 693 milions d'euros fins al 2022.

stats