Esports 06/08/2017

El circuit de Jerez portarà el nom d'Ángel Nieto

Inaugurat el 1985, és un dels traçats més carismàtics del mundial

Efe
1 min
Espectadors a Jerez, aquest cap de setmana

BrnoEl circuit de Jerez, la porta d'Europa del Campionat del Món de motociclisme i un dels traçats més carismàtics del mundial, portarà el nom d'Ángel Nieto, segons han confirmat a EFE des de l'organització de la competició.

L'alcaldessa de Jerez, Mamen Sánchez Díaz, s'ha posat en contacte amb la família d'Ángel Nieto per sol·licitar el seu permís per passar a anomenar el que molts consideren la "catedral" del motociclisme mundial amb el nom del 12+1 cops campió del món. Va ser inaugurat el 1985.

La notícia la van confirmar durant el minut de silenci realitzat a Brno, davant d'una pantalla amb la llegenda "Gràcies, mestre" i una foto d'Ángel Nieto, tant Carmelo Ezpeleta, màxim responsable de Dorna Sports, com l'expilot Jorge Martínez 'Aspar' .

Aspar, que es troba a la República Txeca, va viatjar fins a Eivissa per poder acudir a l'església de Santa Eulària, on es va realitzar una missa de cos present en memòria d'Ángel Nieto, que després va rebre l'afecte espontani de multitud d'aficionats i residents a Eivissa i al pas del cotxe fúnebre la comitiva va ser 'escortada' per centenars de motoristes.

stats