FUTBOL
Esports 25/06/2014

Commoció a Itàlia per la mort de l'aficionat del Nàpols que va rebre un tret abans de la final de Copa

Ciro Esposito va rebre un tret el 5 maig. Un aficionat radical de la Roma va ser detingut

Efe
1 min

BarcelonaItàlia viu emocionada per la mort de Ciro Esposito, un aficionat del Nàpols que va rebre un tret abans de la final de Copa, jugada a Roma. L'entrenador del Nàpols, Rafa Benítez, ha dit avui que la mort "és una cosa dramàtica, injustificable i terrible" i ha demanat que es posin "els mitjans per aturar fets com aquest de l'entorn del futbol".

Esposito, de 30 anys, va ser a Roma per animar el seu equip contra la Fiorentina. Abans de la final, es va viure una baralla a una zona plena d'autocars plens d'aficionats napolitans amb radicals de la Roma. Durant la baralla, un conegut aficionat de la Roma, Danielle De Santis, hauria disparat contra Esposito, qui després de setmanes lluitant per la seva vida, ha mort.

La família d'Esposito ha demanat als aficionats del Nàpols que no intentin buscar revenja per aquest fet, donava la llarga tradició de rivalitats entre les aficions de Nàpols i Roma. De Santis és a presó i l'ajuntament de Nàpols no descarta presentar una denúncia contra el radical romà.

stats