WATERPOLO
Esports 28/02/2015

El CN Atlètic Barceloneta i el CN Mataró Quadis disputaran la final de la Copa del Rei de waterpolo

El CN Terrassa i el CN Barcelona han quedat eliminats a les semifinals

L'Atlètic Barceloneta ha guanyat el CN Terrassa en la primera semifinal de la Copa del Rei de waterpolo / @CNAB_oficial

BarcelonaEl CN Atlètic Barceloneta ha aconseguit ser el primer equip que es classifica per disputar la final de la Copa del Rei de waterpolo. Els mariners han superat el CN Terrassa (8-6) en un intens partit de semifinals que molts qualificaven com la final anticipada a la Nova Escullera, la piscina del CN Barcelona.

De fet, l'Atlètic Barceloneta ha sentenciat el partit en la primera part, ja que han aconseguit anar al descans amb un marcador de 6-2 a favor gràcies a un segon parcial en què no han donat opció.

Així, en el segon temps, malgrat que el CN Terrassa ho ha intentat, els egarencs no han pogut remuntar i l'Atlètic Barceloneta ha fet prou amb mantenir la renda que havia aconseguit prèviament.

El rival del CN Atlètic Barceloneta a la final serà el CN Mataró Quadis, que ha superat el CN Barcelona (9-7) i disputarà la seva primera final de la història.