WATERPOLO
Esports 12/03/2019

Les noies del CN Sabadell Astralpool, a la setena 'final four' consecutiva

Les vallesanes eliminen l'Ekipe Orizzonte gràcies a guanyar en el partit d'anada

Ara
1 min
Les noies del CN Sabadell Astralpool han eliminat l'Ekipe Orizzonte

BarcelonaLes nedadores del CN Sabadell Astralpool estan decidides a fer història. Aquest dimarts s'han classificat per a la 'final four' de waterpolo després d'empatar contra l'Ekipe Orizzonte a la tornada dels vuitens de final (11-11). La victòria en el partit d'anada a Catània (Itàlia) per 9 a 12 ha sigut suficient per a l'equip de David Palma.

L'eliminatòria mai ha perillat per al Sabadell, encara que l'Ekipe Orizzonte ha fet un partit molt complet a la piscina Can Llong, igualant el marcador quan les vallesanes agafaven una mica d'avantatge. De fet, en l'últim parcial, quan l'equip de David Palma dominava per 9 a 6, les italianes han sigut capaces d'empatar el partit a 11 a falta d'un minut.

Jutith Forca i Bea Ortiz, amb dos gols cadascuna, i Kiley Neushul, amb dos, han sigut les principals anotadores del Sabadell en un duel en què també han vist porteria Mati Ortiz, Marga Steffens i Olga Domenech. La gran protagonista del partit, però, era al bàndol italià, ja que Arianna Garibotti, amb sis dianes, una de les quals de penal, ha sigut la màxima anotadora.

Les noies que entrena David Palma aspiren a guanyar la seva cinquena Champions el cap de setmana del 19 i 20 d'abril, en una fase final en què no hi haurà el Sant Andreu, que va caure eliminat el cap de setmana contra l'Olympiacos.

stats