WATERPOLO
Esports 06/02/2015

Tot a punt per a la celebració de la Copa de la Reina amb el CN Sabadell defensant el títol

Les vallesanes volen repetir la victòria de l'any passat. Mataró, Terrassa, Sant Andreu i Rubí també són als quarts de final

Ferran Mitjà
1 min
Les noies del CN Sabadell, campiones de la Copa de la Reina 2014 / TWITTER @nataciocat

BarcelonaEl CN Sabadell comença aquest divendres (15.15h) la defensa del títol de la Copa de la Reina, aconseguida l'any passat, enfrontant-se al CE Mediterrani. Les vallesanes, però, no tindran un camí plàcid. Tot i mantindre's invictes a la Divisió d'Honor, el favoritisme disminueix a la Copa, que celebra la XIX edició a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu. El Sabadell comparteix quadre amb el segon classificat de la lliga, a part d'iniciar ja els quarts contra el tercer (CE Mediterrani) amb la qual cosa es preveuen unes eliminatòries complicades.

El guanyador d'aquest partit jugarà les semifinals contra el vencedor de l'eliminatòria entre el CN Mataró i el CW Dos Hermanas-EMASEMA (17h). Les mataronines són les actuals subcampiones de la competició i buscaran plaça a les semifinals per reeditar la final de la passada edició amb el CN Sabadell.

També és al quadre dels quarts de final l'amfitrió, el CN Sant Andreu, que per l'altra banda del quadre s'enfronta al CN Terrassa (20.30h). Abans, però, a les 18.45 hi ha una altre cita amb presència catalana, ja que el CN Rubí s'enfronta al CN Moscardó Madrid. Les madrilenyes, juntament amb el CN Sant Andreu, són les favorites per accedir a semifinals per aquesta banda del quadre.

Calendari de la XIX Copa de la Reina :

-Quarts de final, divendres:

Partit A CN Sabadell - CE Mediterrani 15.15 hores

Partit B CW Dos Hermanas - CN Mataró 17.00 hores

Partit C CN Madrid Moscardó - CN Rubí 18.45 hores

Partit D CN Sant Andreu - CN Terrassa 20.30 hores

-Semifinals, dissabte:

Semifinal 1 Guanyador A - Guanyador B 17.00 hores

Semifinal 2 Guanyador C - Guanyador D 18.45 hores

-Final, diumenge:

Guanyador 1 - Guanyador 2 11.00 hores

stats