Futbol - Primera Divisió
Esports 28/02/2021

Cop d'autoritat de l'Atlètic de Madrid (0-2)

Els matalassers guanyen el Vila-real en un partit en què el conjunt groguet mereix més

A.N.
Els jugadors de l'Atlètic de Madrid celebrant el gol de Joao Félix

Amb més gols que brillantor, l’Atlètic de Madrid va sumar ahir els tres punts en la visita a l’Estadi de la Ceràmica (0-2). El conjunt matalasser, que arribava al partit després d’haver encaixat un empat i una derrota contra el Llevant en els dos últims partits de Lliga, va haver de suar de valent per superar un intens Vila-real.

Amb aquest triomf en un estadi complicat, l’equip de Simeone va clavar un cop d’autoritat a la Lliga: els matalassers se situen ara a cinc punts del Barça -i amb un partit menys- i a sis del Reial Madrid, a l’espera que els blancs s’enfrontin avui a la Reial Societat.

La realitat és que l’Atlètic no ho va tenir gens fàcil contra el Vila-real, que, liderat per Samu Chukwueze, va fer més mèrits que els madrilenys per endur-se el partit. Però els visitants es van saber imposar a les àrees. A la primera meitat en van tenir prou amb una jugada embolicada que va acabar amb gol en pròpia porteria de Pedraza després d’una rematada de cap de Savic. L’acció va haver de ser revisada pel VAR. El conjunt groguet va reaccionar abans del descans amb una bona oportunitat de Gerard Moreno, però entre Oblak i la defensa van poder rebutjar la pilota.

A la represa qui hi va posar el futbol i les ocasions va ser el Vila-real, però en una errada de Pau Torres, que va refusar de manera tova a la frontal, João Félix va recollir el regal per enviar un xut col·locat impossible per a Asenjo. Va ser la segona i darrera ocasió que l’Atlètic va tenir en tota la segona part. Els valencians van intentar remuntar fins al final, però sense sort.