LIGA BBVA
Esports 13/12/2014

El Còrdova i el Llevant empaten sota la pluja (0-0)

L'equip valencià ha gaudit de les millors ocasions durant el primer temps

Efe
1 min

BarcelonaEl Còrdova i el Llevant no han passat de l'empat inicial en un partit en la qual els 'granotes' van dominar durant el primer temps. El partit es va jugar sota una intensa pluja.

El Llevant ha començat millor malgrat algun ensurt local, i arribava amb comoditat als voltants de Juan Carlos. Així a deu minuts del descans el porter del Córdoba ha evitat el gol d'Ivanschitz en una ràpida contra. A cinc del descans, Deivid ha disposat en el seu cap de la millor ocasió de la primera part, però ha rematay fora quan estava sol i la defensa del Llevant demanant fora de joc que no ho era.

Al minut de la represa Juan Carlos ha salvat de nou el Còrdova després d'una bona internada de Ivanschitz. Amb el pas dels minuts el joc ha caigut, ja que ni l'entrada de Fede Cartabia ha donat força a un Còrdova que segueix sense guanyar a El Arcángel.

Fitxa tècnica

Còrdova: Juan Carlos; Campabadal, Íñigo López, Pantic, Crespo; Deivid, Luso (Ekeng, min. 73); Borja García, Abel (López Silva, min. 78), Fidel (Fede Cartabia, min. 63); Ghilas.

Llevant: Mariño, Iván López, Vyntra, Navarro, Nikos (Toño García, min. 67); Diop, Simao, Morales, Ivanschitz; Víctor Casadesús i Barral (Rafael Martins, min. 73).

Àrbitre: Prieto Iglesias (navarrès). TG: Iván López, Simao i Nikos.

stats