FUTBOL
Esports 24/05/2016

Ensurt de Cristiano Ronaldo

El portuguès ha rebut un cop que l'ha fet abandonar l'entrenament, malgrat que ha assegurat que estarà bé per a la final de la Champions

Ara
1 min
Els serveis mèdics inspeccionen la cuixa esquerra de Cristiano

BarcelonaEl portuguès Cristiano Ronaldo ha rebut un cop a la cuixa esquerra que ha provocat un ensurt generalitzat en el madridisme. A cinc dies de la final de la Champions de Milà, el davanter ha topat amb el seu company de vestidor, Kiko Casilla, i ha requerit de l'assistència dels serveis mèdics blancs, que l'han atès sobre la gespa de la Ciutat Esportiva de Valdebebas. Cristiano no ha pogut acabar la sessió preparatòria de Zinedine Zidane -qui de moment té la baixa de Varane-, i ha marxat amb evidents problemes físics cap al vestidor.

Tot i les imatges del futbolista abandonant l'entrenament abans d'hora, Cristiano ha sortit davant dels periodistes per llançar un missatge tranquil·litzador: estarà segur a la final de la Lliga de Campions. "He tingut un petit ensurt, un cop, però en un parell de dies estaré bé", ha admès el futbolista uns minuts més tard. El portuguès, a més, ha aprofitat per llançar un missatge cap a Barcelona i respondre a les paraules dels jugadors del Barça que han assegurat que el títol de Lliga demostra que els blaugranes han estat els millors. "Som els dos millors equips, per això estem a la final. Veurem qui és el millor, tot i que crec que nosaltres som millors", ha explicat.

El Reial Madrid buscarà aquest dissabte la seva onzena Lliga de Campions, la segona en tres anys, després de superar, precisament, l'Atlètic de Madrid fa dues temporades a Lisboa.

stats