BARÇA
Esports 25/03/2016

La família Cruyff aprova els homenatges del Barça, l'Ajax i la Federació Holandesa

La família agraeix els actes de suport rebuts després de la mort del tècnic

Ara
1 min
Johan Cruyff ha mort

BarcelonaLa família de Johan Cruyff ha fet un comunicat per agrair les mostres de suport rebudes. La família està fent els preparatius per retre homenatge, en una cerimònia privada, a Johan com a "estimat marit, pare, avi i amic. Un cop més, demanem que es respecti la privacitat de la família en aquests difícils i sensibles moments". Diferents amics de Cruyff, com Guardiola o Txiki Begiristain, ja volen cap a Barcelona per ser al costat de la família.

El comunicat, firmant pel fill Jordi, afirma que "en nom de la meva mare, de les meves germanes i de la resta de la meva família m'agradaria agrair les nombroses mostres d'afecte i suport rebudes en el dia d'ahir i durant els últims mesos. El fet que Johan hagi estat una font d'inspiració per a molts de vosaltres és una cosa que ens ha emocionat. També vull agrair de manera especial a tot l'equip mèdic l'atenció rebuda fins al final".

Al comunicat, però, s'afegeix que "som conscients que molta gent desitja retre tribut a la figura de Johan i agraïm tots els actes commemoratius que pròximament puguin sorgir en honor a la seva trajectòria. No obstant això, cap d'ells són actes commemoratius oficials organitzats o avalats per la família Cruyff o Cruyff Management. La celebració de l'acte commemoratiu avalat per la família es comunicarà durant els propers dies a través de la pàgina web www.johancruyff.com".

La família, tanmateix, ha afegit poc després un text on diu que "s'aproven els homenatges fets pel Barça, l'Ajax i la Federació Holandesa".

stats