FUTBOL
Esports 30/11/2014

El president de l'Atlètic afirma que la mort d'un aficionat "ha passat lluny de l'estadi" i "no té res a veure amb el futbol"

El president del Deportivo ha demanat que es reforcin la seguretat i les lleis per evitar fet similars

Ara
1 min
Enrique Cerezo

BarcelonaEl president de l'Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo, ha afirmat que la baralla que ha acabat amb un mort fora "és una cosa que ha passat lluny de l'estadi". Aficionats de l'Atlètic i el Depor han quedat per barallar-se i un aficionat gallec ha mort.

"Això no és una roda de premsa després d'un partit, és simplement una condemna d'uns fets que no tenen res a veure amb el futbol. Són grups radicals que queden, es troben i es produeixen aquestes conseqüències. Sempre diem i pregonem que hi hagi pau i concòrdia amb tots els equips", ha explicat Enrique Cerezo. "Ni el Deportivo ni l'Atlètic tenen res a veure amb aquests fets; són grups radicals que tenen les seves històries i els seus comptes. Tot ha passat lluny de l'estadi Vicente Calderón".

Per la seva banda, Tino Fernández, president del Deportivo, ha manifestat el seu "rebuig contundent a qualsevol tipus de violència, que perjudica el futbol i la Lliga". "Ara només podem lamentar-ho i posar-nos a disposició de la família i els amics d'aquesta persona".

El jugador del Deportivo Laurem ha afirmat: "Estic dolgut perquè és un dels nostres; tots ens coneixem, a la Corunya. Condemnem tot tipus de violència i esperem que no torni a passar. Una forta abraçada a la família i amics".

stats