BARÇA
Esports 08/06/2015

La directiva convoca una reunió extraordinària demà per posar punt final al mandat de Bartomeu

El president oferirà una roda de premsa per fer balanç abans de les eleccions

Ara
1 min
Josep Maria Bartomeu

El Barça ha convocat per a demà, dimarts, a les 18 hores, una reunió extraordinària de la junta directiva del club per posar punt final al mandat de la directiva i convocar eleccions. En aquesta reunió es confirmarà la dimissió dels directius i es crearà la comissió gestora, que presidirà Ramon Adell (president de la Comissió Econòmica), i que s'encarregarà de gestionar el procés electoral i decidir-ne la data.

Abans, a les 17 hores, a l’Auditori 1899, tindrà lloc la compareixença de balanç de mandat del president, Josep Maria Bartomeu. L'acte de balanç de temporada comptarà amb la presència de diferents socis, que assistiran a l'acte convidats pel club per via telefònica.

Bartomeu va decidir avançar les eleccions al gener i va confirmar que es presentaria als comicis. Agustí Benedito, Jordi Majó (candidats a les eleccions del 2010 i 2003, respectivament), també han confirmat la decisió de presentar-se. Jordi Farré és, a dia d'avui, el darrer dels precandidats, mentre que Joan Laporta medita encara si es presentarà o no. L'expresident ho anunciarà definitivament aquesta setmana.

stats