Dyego porta la final de la Lliga al tercer partit (3-4)

El Barça s'imposa al Llevant en un partit amb final trepidant

X.H.N.
Els jugadors del Barça celebrant un dels gols ahir a Paterna.

BarcelonaEl Barça ha tornat a sobreviure a la final de la Lliga de futbol sala. Quan el Llevant ho tenia tot a punt per celebrar el títol davant de la seva afició, l’equip d’Andreu Plaza va resistir a la pressió ambiental i va trobar la seva millor versió. Molt millor, de fet, que la que va exhibir al primer partit de la sèrie, disputat dijous al Palau i que va acabar en victòria visitant als penals. Dyego, amb dos gols, va ser el principal artífex del triomf d’ahir a Paterna. El duel va acabar 3-4 després que els valencians arrisquessin amb porter-jugador.

El Barça va entrar al partit amb les idees més clares. En virtut d’aquest domini, els catalans es van posar per davant abans del descans. Però ho van fer amb una renda mínima que no es va ajustar a la quantitat d’ocasions que va haver de frustrar Fede, el porter del Llevant, que només va encaixar un golàs de volea de Dyego després d’una acció de pissarra. A Ferrao i Esquerdinha els va faltar encert per ampliar la diferència.

Esperonat per més de 1.000 persones a la graderia, el Llevant va reaccionar a la segona part i al minut 22 va aconseguir l’empat gràcies a una bona rematada de Gallo. El gol va aixecar els ànims a Paterna i va desembocar en els millors minuts de l’equip granota. Tanmateix, el Barça va saber capejar el vendaval abans de tornar-se a avançar amb el segon gol de Dyego, que aquest cop va regatejar Rivillos i Fede i va definir a porta buida. Amb el Llevant amb porter-jugador, Coelho i Marcenio van col·locar l’1-4, però els valencians van salpebrar els últims instants amb gols de Rivillos i Husín. Per sort per al Barça, el marcador no es va moure més. La Lliga es resoldrà dimecres a partir de les 20 h.