Esports 08/06/2011

Ecclestone considera impossible celebrar a l'octubre el Gran Premi de Bahrain

Diu que cal l'acord dels participants per reprogramar la cursa de F1 a Bahrain, ja que onze escuderies han rebutjat la decisió de la FIA de celebrar-la a l'octubre

Efe
1 min
Bernie Ecclestone, a la seva arribada a la reunió del Consell Mundial de la FIA.

LondresEl cap de la Fórmula 1, el britànic Bernie Ecclestone, ha considerat impossible celebrar el proper mes d'octubre el Gran Premi de Bahrain, que va haver de ser posposat al mes de març pels problemes polítics que viu el país.

Era la primera cursa de la temporada al calendari, però la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) ha decidit posposar-lo i la setmana passada va decidir reprogramar-lo per al mes d'octubre. No obstant això, Ecclestone ha estat clar a l'hora de descartar que la Fórmula 1 torni a l'emirat aquesta temporada, tot i que ha deixat la porta oberta perquè Bahrain torni a organitzar curses una vegada que aconsegueixi superar els seus problemes polítics i socials.

"Esperem poder tornar en el futur, però per descomptat (la carrera) ara no està programada", ha dit a la BBC. "El calendari no es pot reprogramar sense l'acord dels participants", ha manifestat Ecclestone, després que onze equips de Fórmula 1 rebutgessin la setmana passada la decisió de la FIA d'anunciar un Gran Premi a Bahrain al mes d'octubre.

stats