Fórmula 1
Esports 18/02/2011

Ecclestone diu que se sent "més optimista" i no descarta que es disputi el GP de Bahrain

L'opinió d'Ecclestone es contradiu amb la dels equips, contraris a viatjar a Bahrain; i que aquest divendres es reuneixen a Barcelona per prendre una decisió

Redacció
2 min

MontmelóEl patró de la Fórmula 1, el britànic Bernie Ecclestone, s'ha mostrat avui "una mica més optimista que ahir" respecte a la possibilitat de recuperar l'activitat a Bahrein, on el mes vinent s'haurien de fer els últims entrenaments i la primera prova del Mundial de l'especialitat.

En declaracions a la BBC, Ecclestone assegura que els seus representants a Bahrein li estan assegurant "que les coses milloren" i que la situació "és més tranquil·la" i que ja no hi ha tants problemes.

Aquestes declaracions xoquen amb la visió dels fets que al paddock del Circuit de Catalunya, on els equips s'han citat aquest divendres a la tarda (18.00) per fer una reunió amb l'única intenció de tancar les opcions d'entrenar-se a Barhain la primera setmana de març i passar a fer aquesta última sessió al traçat català.

Malgrat que la idea d'excloure Bahrein del calendari continua sent ferma per part dels equips, el patró de la F1 no opina el mateix, malgrat que els últims dies ell mateix s'havia mostrat molt escèptic.

Les declaracions d'Ecclestone a la BBC es basen en la informació que li arriba a través dels seus contactes. De fet, ha matisat que ell no és allà per poder-ho confirmar.

No obstant, el màxim dirigent de la F1 ha arribat a dir que els equips de la GP2, que s'han vist obligats a abandonar el país, potser haguessin adoptat una altra posició de tenir la informació que ell té avui.

"La desició la prendrem a mitjans de la setmana vinent", ha dit Ecclestone, sobre si es disputarà o no el GP de Bahrein. D'altra banda, també ha restat importància als últims entrenaments que s'han de fer abans de l'inici del campionat, deixant a entreveure que podrien arribar a no disputar-se; una visió que es contradiu clarament amb la intenció dels diferents equips, ja que continua vigent la norma que prohibeix que les escuderies facin entrenaments durant la temporada.

stats