Moto3
Esports 10/08/2014

Efrén Vázquez fulmina Fenati en l'última recta i guanya a Indianapolis

Jack Miller completa el podi i segueix líder a la classificació. Àlex Rins acaba cinquè, i Àlex Márquez, sisè

Ara
1 min

BarcelonaL'abraçada d'Efrén Vázquez amb els seus mecànics al peu del podi era una de les més enèrgiques de la seva carrera professional. El pilot basc de SaxoPrint-RTG estava eufòric, després d'aconseguir el seu primer triomf, gràcies a una última maniobra magistral a la recta final, en què va fulminar l'italià Romano Fenati amb el rebuf per prendre-li la primera posició a Indianapolis. L'australià Jack Miller ha completat el podi i s'assegura la primera posició de la classificació general. Els 25 punts d'Efrén Vázquez l'ajuden a escalar fins a la segona posició.

"He pogut aconseguir una bona posició en les últimes voltes. Volia avançar Fenati i ho he aconseguit. Estic realment molt content", ha dit Efrén Vázquez, que ha sigut el pilot més ràpid al circuit, amb una velocitat màxima de 244,1 km/h.

Àlex Rins, que ocupava posicions de podi a l'inici de l'última volta, ha vist com Miller i Masbou es colaven per davant en els últims revolts, sense opcions de res a l'entrada a meta. El pilot de l'Estrella Galicia ha acabat cinquè, un lloc per davant del seu company d'equip Àlex Márquez.

stats