Futbol Català
Esports 22/12/2011

Europa i Masnou ja tenen data definitiva per disputar els 45 minuts pendents del seu partit

L'encontre es jugarà el dijous 12 de gener a les 21 hores al Nou Sardenya

àngel Garreta
2 min
Moment del sorteig de camp de la primera meitat de l'Europa-Masnou

BarcelonaL'únic partit que queda per resoldre de la primera volta de la lliga de Tercera Divisió, l'Europa-Masnou –ajornat amb 0-0 al descans per la forta pluja–, ja té data definitiva de represa. Tots dos equips se citaran sobre la gespa del Nou Sardenya el dijous 12 de gener a les 21 hores per jugar els darrers tres quarts d'hora del matx.

En un principi, aquest partit s'havia de disputar el passat 8 de desembre, enmig del pont. No obstant això, el fet que Catalunya Amateur tingués entrenament previ a la disputa de la Copa de Regions UEFA aquell mateix dijous al matí, va obligar la Federació Catalana de Futbol –que havia autoritzat la data– a contradir-se i no autoritzar aquell dia per a la disputa del partit. L'Europa i el Masnou, per normativa del reglament, han de tancar el partit abans de l'inici de la segona volta de la lliga. El proper diumenge 8 de gener finalitza la primera, i tots dos clubs han acordat la data del dijous 12 per posar la classificació a lloc just tres dies abans de començar la segona meitat del campionat.

El Masnou-Europa de la segona volta també es veurà afectat

Les casualitats del calendari provocaran a la segona volta un nou canvi de data del partit entre els dos equips, en aquest cas, el Masnou-Europa. Novament la Copa de Regions UEFA es posarà pel mig dels dos equips i dels divuit restants de Tercera. La fase final estatal d'aquesta competició es jugarà per Setmana Santa i tota la lliga –que té jornada per aquelles dates– haurà d'avançar o moure els partits del cap de setmana per ubicar-los en nova data i deixar espai per a Catalunya Amateur. En el cas del Masnou i l'Europa serà la tercera vegada que el partit entre els dos equips es veurà afectat: les dues primeres, una suspensió i una alteració de data de la represa, i la tercera, un nou moviment de dies.

stats