Futbol Català
Esports 21/11/2011

El maldecap de l'Europa és l'aspecte defensiu

El tècnic escapulat, Pedro Dólera, admet que a l'equip li falta més picardia a l'hora de resoldre jugades de perill dels rivals sobre l'àrea pròpia

àngel Garreta
1 min
El tècnic de l'Europa, Pedro Dólera

BarcelonaDesprés d'un inici de temporada prometedor, amb setze punts en les set primeres jornades i encaixant només una derrota el primer mes i mig de competició, l'Europa ha frenat la seva progressió amb només una victòria en les següents vuit jornades -tot i tenir un partit suspès pendent de resoldre-. L'equip segueix plantejant la mateixa proposta de joc però encaixa els gols que no encaixava al principi del campionat.

L'entrenador dels graciencs, Pedro Dólera, admet que "patim una suma de mala sort, errors i desencerts. Veient els partits on no hem sumat els tres punts tothom observa que gols en jugada atacant del rival, en rebem ben pocs. Tots els que encaixem arriben en serveis de cantonada, pilotes mortes dins l'àrea o faltes".

Per a Dólera, l'equip ha de millorar "en la picardia que cal fer servir per refusar una pilota perillosa a la frontal o dins de l'àrea, sense caure en l'error de cometre falta o penal". L'entrenador creu que "aquest aspecte és una cosa que no es treballa en un entrenament però que cal despertar amb un altre treball dins el caràcter de l'equip. Al vestidor tothom ho sap i estem tots d'acord que aquest aspecte defensiu, de totes les línies del joc, ha d'augmentar de caràcter i aplicar una contundència intel·ligent".

stats