Esports 14/01/2019

L'exercici de la gimnasta Katelyn Ohashi que s'ha fet viral a les xarxes

L'atleta va rebre elogis dels jutges i del públic

Ara
1 min
L'exercici de la gimnasta Katelyn Ohashi que s'ha fet viral a les xarxes

BarcelonaUn 10 per la perfecció i el bon humor. Aquesta és la puntuació que es va endur la gimnasta nord-americana Katelyn Ohashi en l'exercici que va fer aquest cap de setmana i que s'ha fet viral a les xarxes socials. Els jutges van atorgar-li un 10 en la seva rutina i va rebre, també, l'ovació del públic.

Aquest és l'exercici complet que s'ha compartit milers de vegades a les xarxes socials i a partir del qual la gimnasta ha rebut centenars d'elogis:

La gimnasta nord-americana, de fet, va ser, cap a l'any 2013, rival de Simone Biles, la referència ara per ara de la gimnàstica artística internacional. Ohashi va estar competint amb l'esquena fracturada i les dues espatlles trencades. A causa de les lesions i de patir trastorns alimentaris per la pressió que havia d'aguantar per competir a l'elit, Ohashi va decidir abandonar la gimnàstica d'elit amb l'esperança de tornar a recuperar el somriure competint a nivell universitari. "Va haver-hi un temps que estava contenta d'estar lesionada", va confessar en un reportatge de 'The Players' Tribune'.

stats