FÓRMULA 1
Esports 10/06/2011

Pedro de la Rosa torna a pujar a un F1

Sergio Checo Pérez s'ha sentit indisposat després de la primera sessió d'entrenaments i l'equip Sauber ha decidit cedir el volant al pilot català que, a prori, el substituirà tot el cap de setmana

Redacció
1 min
Pedro Martínez de la Rosa.

MontrealPedro Martínez de la Rosa ha tornat a pujar a un monoplaça de Fórmula 1. El pilot català, provador de McLaren des de principis de temporada, substitueix a Sauber Sergio Checo Pérez, que s'ha sentit indisposat després de la primera sessió d'entrenaments lliures.

El pilot mexicà, que va patir un greu accident a Montecarlo, va passar totes les proves mèdiques abans de pujar al seu Sauber, però després de la primera sessió d'entrenaments lliures ha decidit no prendre part en la segona.

Així doncs, Sauber ha decidit que en la segona sessió d'entrenaments d'aquesta tarda a Montreal sigui el català Pedro Martínez de la Rosa qui piloti el Sauber.

De la Rosa correrà diumenge

En un comunicat oficial, l'equip de Sauber ha assegurat que Pedro Martínez de la Rosa competirà durant tot el cap de setmana i ha explicat que "no volen prendre cap risc quan es tracta de salut" i l'estat de Sergio Pérez "no era del 100%". Peter Sauber ha volgut "agrair De la Rosa i McLaren l'ajuda en aquesta situació".

stats