OBERT DELS ESTATS UNITS
Esports 05/09/2013

Nadal afirma que el seu triomf contra Robredo és el millor partit que ha jugat aquesta temporada

El de Manacor ha superat el català per 6-0, 6-2 i 6-2 i ara jugarà contra Gasquet, el botxí de Ferrer

Efe
2 min

Nova YorkRafael Nadal ha reconegut que "no esperava jugar a aquest nivell " en el primer set del partit de quarts de final de l'Open dels Estats Units contra Tommy Robredo , a qui ha derrotat per 6-0 , 6-2 i 6-2. "Crec que el primer set ha estat un set molt positiu. No esperava jugar a aquest nivell el primer set i ho he aconseguit , així que és una gran notícia" , ha dit el número dos del món en una roda de premsa després d'aconseguir el seu pas a semifinals en un partit de tot just 1 hora i 40 minuts .

"És el meu primer set jugat al cent per cent aquest any, aquest és el camí per seguir tenint opcions" ha recordat Nadal, destacant la seva capacitat per " canviar direccions" , el seu moviment a la pista i la " precisió "dels seus cops.

Robredo , que venia de superar Roger Federer , ha reconegut haver jugat sense trobar-se " del tot bé" , en el seu primer partit a la pista central de Flushing Meadows , la pista Arthur Ashe , que és "una pista una mica més lenta".

El d'Hostalric ha afirmat que Nadal " et fa estar incòmode fins i tot quan s'equivoca de tir " perquè "la bola va amb molt efecte". Nadal haurà de enfrontar-se en semifinals al francès Richard Gasquet , que va superar al xabienc David Ferrer , un jugador a judici del manacorí "molt complet" , que aquest any " ha anat a més" , que està " molt més agressiu i més dins la pista , i això fa que els seus cops siguin més perjudicials per als seus rivals " .

El mallorquí ha guanyat Gasquet en les deu ocasions en què s'han enfrontat com a professionals , encara que el jugador gal, fent broma , ha recordat avui que va aconseguir guanyar Nadal en una ocasió quan tenia 13 anys en un torneig sub14.

stats