REIAL MADRID
Esports 03/12/2015

Florentino Pérez: "La sanció a Txérixev no és correcta, no es va comunicar al jugador"

El Madrid sabrà demà si està eliminat de la Copa del Rei

Ara
2 min
Florentino Pérez / AFP

BarcelonaEl president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha parlat en roda de premsa per valorar la possible alineació incorrecta del rus Txérixev al camp del Cadis, en partit de Copa. Segons ha confirmat l'ARA, inicialment el club blanc havia decidit emetre un comunicat, però Florentino ha decidit personalment parlar en resposta a les crítiques rebudes per la premsa.

Pérez ha afirmat que "després d'analitzar a la junta el cas, cal manifestar que la sanció d'un partit per acumular tres grogues a la darrera temporada quan el jugador era al Vila-real, no és efectiva, ja que al jugador no li han comunicat la sanció tal com estableix l'article 41". El president ha defensat que "ningú ens ha comunicat la sanció al club ni al jugador, no ho ha fet la Federació, ni el Vila-real". A més, el president madridista ha defensat que les sancions queden suspeses després del tercer torn de la Copa. "Creiem doncs, que la sanció no és efectiva, ja que no s'ha comunicat al jugador. Per tant, el Madrid no ha fet cap alineació incorrecta".

Emilio Butragueño

L'article 41

les resolucions sancionadores dels òrgans de la justícia federativa es publicaran íntegrament al portal web de la RFEF

Sense comunicació

Pérez ha afirmat que "no tenim precedents d'un cas així, ja que les anteriors sancions sempre ens les han comunicat. Ningú pot dubtar del jugador, no li havien dit que estava sancionat". Pérez ha defensat el delegat Chendo, i ha comunicat que hi ha una comissió jurídica al club que s'encarrega d'aquestes qüestions.

Segons el president, "diuen que els clubs han rebut una circular el darrer juliol amb els sancionats. No és cert, el Madrid no l'ha rebuda". Florentino ha reconegut que no ha parlat amb el president del Cadis, el club que ja hi ha presentat recurs. Aquest divendres, la Federació decidirà si sanciona el Madrid eliminant-lo de la Copa.

Pérez ha vist com aquesta temporada el seu club ha comès diferents errades burocràtiques, motiu pel qual les crítiques han estat fortes. Txérixev va veure la tercera groga a la Copa la darrera temporada quan jugava cedit al Vila-real. Però ningú al Madrid va comprovar la sanció (comunicada al club via Fax per la Federació a l'agost) i el jugador va ser titular.

stats