FÓRMULA 1
Esports 25/05/2013

Nico Rosberg aconsegueix a Mònaco la seva tercera 'pole' consecutiva

Els Mercedes tornen a ser els més ràpids a una sola volta i monopolitzen la primera fila de la graella de sortida del GP de Mònaco

Ara
1 min
Nico Rosberg ha aconseguit la 'pole' al GP de Mònaco de F-1 / MARK THOMPSON / GETTY IMAGES

BarcelonaNico Rosberg ha aconseguit la 'pole' del Gran Premi de Mònaco, la tercera consecutiva per al pilot alemany. Els Mercedes han tornat a demostrar que són molt ràpids durant la sessió d'entrenaments oficials i aquest diumenge (14 hores, TV3 i Antena 3) monopolitzaran la primera fila de la graella de sortida.

La segona fila de la graella també ha estat monopolitzada per una escuderia, en aquest cas Red Bull. Sebastian Vettel arrencarà tercer a Montercalo mentre que el seu company d'equip, Mark Webber, sortirà quart. Kimi Räikkönen ha aconseguit el cinquè millor registre, seguit de l'asturià Fernando Alonso, que ha estat sisè.

La pluja ha protagonitzat els primers compassos de la sessió d'entrenaments oficials i això ha provocat que alguns dels pilots que no són habituals a la Q2, aconseguissin passar a la segona ronda. Ha estat el cas de Giedo van der Garde, que ha aconseguit per primer cop passar a la Q2. A més, durant la primera ronda, el pilot més ràpid ha estat el veneçolà Pastor Maldonado, que s'ha quedat a les portes de lluitar per la 'pole' després de quedar eliminat a la Q2. Tot i això, quan la pista s'ha començat a eixugar, els pilots capdavanters han tornat a dominar.

Felipe Massa arrencarà últim aquest diumenge. El pilot brasiler, que ha protagonitzat un accident durant la tercera sessió d'entrenaments lliures, ha substituït la caixa de canvis i l'han sancionat amb la pèrdua de cinc posicions a la graella. Però és que a més no ha pogut sortir a pista durant els entrenaments oficials i, per tant, sortirà des de la cua de la graella.

stats