FÓRMULA 1
Esports 31/10/2012

Sauber fitxa Nico Hulkenberg per a la temporada 2013

L'alemany deixa el seu lloc a Force India i el català Jaume Alguersuari és un dels aspirants a ocupar-lo. Ricciardo i Vergne seguiran l'any vinent sent els pilots de Toro Rosso

Efe / Ara
1 min
Nico Hulkenberg, amb el Force India durant el GP de l'Índia / HARISH TYAGI / EFE

MadridL'equip Sauber ha anunciat aquest dimecres el fitxatge del pilot alemany Nico Hulkenberg per a la propera temporada. En un comunicat, Sauber anuncia que Hulkenberg, actualment pilot de l'escuderia Force India, serà un dels seus dos pilots per al 2013.

Actualment Sauber té com a pilots oficials Sergio Pérez, que ha fitxat per al proper any per McLaren Mercedes, i Kamui Kobayashi. El pilot alemany ha assegurat que Sauber "és un equip ben situat al Mundial i molt competitiu".

La plaça que Hulkenberg deixa vacant a Force India podria ser per al català Jaume Alguersuari. El pilot és un dels aspirants a tornar al Mundial de Fórmula 1 després d'un any allunyat dels circuits.

D'altra banda, aquest dimecres l'escuderia Toro Rosso ha confirmat que seguirà amb els mateixos pilots la temporada vinent. Així, Daniel Ricciardo i Jean-Éric Vergne seguiran pilotant els monoplaces de l'escuderia de Faenza.

stats