FÓRMULA 1
Esports 23/06/2011

Sauber confirma el mexicà Sergio Pérez per a València

Després que al Canadà l'hagués de substituir Pedro de la Rosa, Sauber ha anunciat a la seva web que el mexicà ja està bé per poder tornar a pujar al cotxe

Efe
1 min
Sergio 'Checo' Pérez, abans de l'accident, pilotant pels carrers de Mònaco.

ValènciaL'escuderia suïssa Sauber ha confirmat a València la presència del mexicà Sergio Pérez al volant d'un dels seus dos monoplaces al Gran Premi d'Europa de Fórmula 1 que es disputa aquest cap de setmana a la capital del Túria.

Pérez va ser substituït pel català Pedro de la Rosa al Gran Premi de Canadà, disputat fa dues setmanes, perquè després de la primera sessió d'entrenament el mexicà no es va trobar bé de salut com a conseqüència de l'accident patit en l'anterior cursa, a Mònaco. Sergio Pérez va patir un aparatós accident en la sessió de qualificació del Gran Premi de Mònaco, disputat fa gairebé un mes, que el va tenir tres dies a l'hospital i del qual es va ressentir al Canadà.

"Vaig volar a casa des de Montreal, i de retorn a Mèxic em vaig dedicar a preparar-me per la propera cursa juntament amb el nostre fisioterapeuta. Em sento molt bé i estic molt impacient per córrer a València", ha declarat Pérez a la web del seu equip.

Per al pilot mexicà, que debuta aquest any a la Fórmula 1, haver corregut al circuit urbà de València amb la GP2 és un avantatge per a ell ja que li permet conèixer àmpliament el traçat que discorre pels voltants del port de València. El 2009 va aconseguir pujar al podi, mentre que el 2010 es va fer amb la pole position.

stats