OPERACIÓ PORT
Esports 20/03/2013

Fuentes assegura que està disposat a facilitar la llista dels seus clients a l'Agència Mundial Antidopatge

"Penedir-me d'haver realitzat la meva tasca professional el millor possible no tindria sentit", ha conclòs Fuentes

Efe
1 min
Eufemiano Fuentes: "Tots  ens penedim d'alguna cosa"

MadridEl metge Eufemiano Fuentes s'ha mostrat aquest dimecres disposat a col·laborar amb l'Agència Mundial Antidopatge (AMA) i amb l'Agència Estatal Antidopatge (AEA) espanyola, i ha assegurat que, "si dins d'aquesta col·laboració, la llista [de clients] fos necessària, la tindrien".

"Si ells consideren que sóc útil i m'ho demanen, ho consideraria i estaria disposat [a col·laborar-hi]. El que no sé és si el que jo pugui aportar els serveix o no", ha assenyalat Fuentes en declaracions als periodistes al final de la sessió d'aquest dimecres del judici de l'operació Port. Fuentes ha afegit que no espera beneficis penals a canvi.

El metge, que s'enfronta a una petició de pena de dos anys i mig de presó i a la inhabilitació professional, ha assegurat també que no es penedeix de les seves pràctiques. "Tot el que he fet ho he fet ajustant-me als procediments i a la legalitat vigent. Durant 35 anys no he produït cap dany a cap pacient. Penedir-me d'haver realitzat la meva tasca professional el millor possible no tindria sentit", ha conclòs.

stats