Futbol
Esports Futbol Femení 02/12/2023

Un error de passerell condemna Espanya contra Itàlia a la Nations League

Les jugadores d'Itàlia, celebrant un dels gols contra Espanya

La selecció espanyola femenina va perdre contra Itàlia (2-3) en un partit marcat per un error garrafal de la roja. A la segona part, amb 1-0 al marcador, va sortir a jugar amb 10 futbolistes... i va encaixar el gol de l'empat. El primer de la remuntada d'Itàlia.

Les mirades apunten a la seleccionadora, Montse Tomé, ja que va fer un canvi al descans (Aitana es quedava a la banqueta i Esther González entrava al seu lloc). Ara bé, Esther no va començar la segona part amb les futbolistes perquè no encara estava preparada. En aquests dos minuts, mentre acabava l'escalfament, Itàlia va aconseguir el gol. "És un error infantil que no ens pot tornar a passar. Demanem disculpes", va dir Athenea al final.