FUTBOL SALA
Esports 21/03/2012

Wilde s’exhibeix en el triomf del Barça Alusport contra l’Inter Movistar (3-1)

El Barça Alusport ha superat l'Inter Movistar en el partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei de futbol sala gràcies a tres gols de Wilde

D.r. Jover
1 min

BarcelonaEl Barça Intersport haurà de sentenciar el seu passi per a la final de la Copa del Rei a Madrid. El triomf per 3-1 contra l'Inter Movistar, que no ha fet una proposta de joc gaire atractiva per un partit d'aquests característiques, no sembla suficient per poder jugar el partit de tornada defensant el resultat contra un equip amb tant potencial ofensiu.

Els de Marc Carmona, que han dominat durant tot el partit, han hagut d'esperar que aparegués Wilde. El pivot brasiler ha anotat tres grans gols en el segon temps que han donat el partit d'anada al Barça, que haurà d'anar a per totes a la pista de l'Inter ja que els madrilenys en tindrien prou amb un 2-0 per passar a la final.

Ha estat un partit bonic, d'alternatives, però on ha predominat la proposta del Barça de mantenir la possessió i buscar jugades a partir de la creació. L'Inter, en canvi, s'ho ha jugat tot a les accions individuals de Rafael, Eka i Bateria, que sempre han trobat la resposta de Cristian en el primer temps i de Paco Sedano en el segon, que ha entrat a la pista per suplir la lesió de Cristian.

El Barça, però, ha tingut en el talent de Wilde, autor de tres gols, l'home clau en el segon temps. L'eficàcia del pivot brasiler ha estat clau perquè els de Marc Carmona traguessin el partit endavant i tinguin un avantatge de dos gols de cara al partit de tornada, que es presenta apassionant, sobretot per les continues picabaralles que els jugadors del Barça han tingut amb Rafael, que a falta de cinc minuts ha agredit a Torras i no ha rebut càstig.

stats