PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 19/12/2010

Mourinho: “S'havien creat les condicions perquè estiguéssim a quatre o cinc punts del Barça”

El tècnic del Reial Madrid demana al seu club que no sigui ell qui defensi sempre l'equip i eludeix parlar del partit, només critica l'àrbitre

Nuria García
1 min
José Mourinho.

BarcelonaJosé Mourinho no ha volgut parlar del partit que el seu equip ha jugat contra el Sevilla. En la roda de premsa posterior, el tècnic del Reial Madrid ha qualificat el partit de "massa lleig". Tot i això, l'entrenador portuguès s'ha presentat a la sala de premsa amb un full amb un llistat dels 13 errors que l'àrbitre havia comès. "Algú del club m'ha passat una llista amb els tretze errors arbitrals perquè els comenti. Tretze errors, mamma mia", ha dit Mourinho.

El tècnic blanc ha explotat contra els dirigents del club. "És una vergonya que en un club com el Reial Madrid hagi de ser sempre jo qui defensi l'equip d'aquests escàndols. Vull que la gent del club es mulli per aquest equip", ha dit un emprenyat Mourinho, que ha demanat "una reunió amb el president".

A més, l'entrenador ha insinuat que els errors arbitrals que han patit durant els últims partits no han estat ocasionals: "Aquesta jornada s'havien creat les condicions perquè estiguéssim a quatre o cinc punts del Barça. És una frustració per a aquells que s'ho esperaven. Això ens reforça a nosaltres".

Del partit, l'únic que Mourinho ha dit han estat elogis per als seus jugadors. "Som un equip d'un altre món, amb jugadors d'un altre món. Aconseguir el que semblava impossible de fer és per estar feliç amb l'equip. Estic molt content". Tot i això, no ha marxat gens content per com ha anat el partit: "Jo si sóc espectador no pago ni un euro per veure aquest partit. Si sóc a casa, trec aquest partit i poso l'Eurosport per veure'n un del Vietnam", ha conclòs.

stats