LIGA ADELANTE
Esports Futbol 01/11/2014

El Barça B topa amb un sòlid Sporting (0-0)

El filial va de menys a més en un partit on destaca Adama Traoré

A.l.
2 min
Adama, contra l'Sporting

BarcelonaEl Barça B d'Eusebio Sacristán ha empatat sense gols contra l'Sporting de Gijón d'Abelardo Fernández, segon classificat de la Segona Divisió. El filial blaugrana ha anat de menys a més, en un partit en què ha destacat sobretot Adama Traoré i la seva capacitat de desequilibri per banda esquerra.

El partit del Miniestadi ha arrencat frenètic. En només un minut, el conjunt visitant ha tingut tres oportunitats. als 14 segons, Adrián Ortolá ha tret una gran mà per evitar l'avantatge asturiana, i en la sortida del córner posterior, Sergi Samper ha salvat la pilota a la línia de gol. Amb una pressió alta molt efectiva, els jugadors d'Abelardo Fernández han dificultat moltíssim la sortida de pilota catalana. Ortolá ha tornat a treure una gran mà uns minuts més tard, mentre el primer avís blaugrana ha arribat gràcies a Jean-Marie Dongou, que ha errat un un contra un davant el porter Cuéllar.

Tot i l'avís del davanter camerunès, les ocasions han seguit arribant per part visitant. Ndi i Bernardo han provat fortuna, amb dos llançaments per sobre del travesser. El conjunt d'Eusebio ha equilibrat el partit en els darrers minuts del primer temps, amb un plantejament diferent al que dibuixa Luis Enrique al primer equip. El filial no juga com la primera plantilla. Tot i que el sistema inicial és de 4-3-3, Diagné, Ié i Bagnack han format defensa de tres, permetent més llibertat a Grimaldo al carril esquerre. A més, els extrems blaugranes juguen més oberts, amb Adama que ha estat el més perillós contra l'Sporting, mentre Joan Román ha estat més apagat.

A la represa, el Barça B ha tingut el control del joc, sense grans oportunitats. La millor, una rematada de primeres de Dongou des del punt de penal. Eusebio ha mogut fitxa i ha donat minuts a Sandro Ramírez, habitual fins fa dues setmanes a les convocatòries de Luis Enrique. L'entrada del canari, ha aguditzat més el dibuix del filial. Sandro i Dongou han jugat pel mig de l'atac, mentre Grimaldo s'ha situat d'interior i Cámara a l'esquerra, un 3-3-4. Adama ha fet una jugada de potència i desequilibri al minut 69, i després de superar tres defenses, ha caigut a l'interior de l'àrea. L'àrbitre no ha assenyalat penal i ha mostrat groga al davanter de l'Hospitalet. Uns minuts més tard, en una altra arrencada imparable el jugador català ha intentat centrar i la pilota s'ha estavellat al pal.

A dos minuts pel final, Juan Muñiz ha rematat des de la distància, i el seu xut s'ha estavellat contra el travesser d'Ortolá. A la sortida del córner següent, el poderós central Bernardo ha rematat de cap i l'ha pilota ha fregat el pal de la porteria local.

Al jugar-se el partit dues hores abans del duel entre el Barça i el Celta al Camp Nou, l'assistència al Miniestadi ha estat alta, amb més de 5.300 espectadors.

Barça B

Sporting de Gijón:

Gols: -

Àrbitre: Arias López (Comitè Càntabre).

Incidències: 5.348 espectadors al Miniestadi.

stats