FUTBOL
Esports  /  Futbol 09/06/2015

Condemnats a pena de mort 11 homes pels incidents que van deixar més de 70 morts a Port Saïd

Els incidents, que van acabar amb més de 70 morts i uns 1.000 ferits, van tenir lloc l'1 de febrer del 2012 al final d'un partit de futbol

Europa Press
1 min
Imatge dels disturbis que es van produir a l'estadi de futbol egipci de Port Saïd. / EFE

El CaireUn tribunal egipci ha condemnat 11 homes a pena de mort per la seva implicació en els incidents que van acabar amb la vida de més de 70 persones en acabar un partit de futbol a l'estadi de Port Saïd, al nord d'Egipte, segons ha informat la televisió egípcia.

Un dels onze acusats ha estat condemnat a rebel·lia. El mes d'abril passat, el jutge encarregat del cas va remetre la condemna dels onze homes al gran muftí d'Egipte, la màxima autoritat religiosa del país, fet que suposa el pas previ a la imposició de la pena capital.

Els incidents a l'estadi de Port Saïd van tenir lloc l'1 de febrer del 2012. Al final de la trobada entre l'equip Al-Masri i l'Al-Ahly, els seguidors del primer van envair el camp per perseguir amb pedres, ampolles i ganivets els jugadors i seguidors del segon, que havia guanyat el partit. Els incidents van acabar amb més de 70 morts i uns 1.000 ferits.

stats