ESPANYOL
Esports Futbol 07/07/2014

Di Stéfano, el geni del futbol que també va jugar a l'Espanyol

L'argentí va retirar-se del futbol després de dues temporades formant part del conjunt blanc-i-blau

Ara
1 min
Alfredo Di Stefano amb la samarreta de l'Espanyol / FUERZAPERICA.COM

BarcelonaAlfredo Di Stéfano, un dels millors jugadors de tots els temps, a banda de la seva brillant etapa com a jugador del Reial Madrid –entre d'altres–, també va vestir la samarreta de l'Espanyol. El crac argentí va abandonar el conjunt blanc l'estiu de 1964 per la seva distant relació amb l'entrenador Miguel Muñoz i després de caure a la final de la Copa d'Europa per un contundent 3-1 davant l'Inter de Milà.

Després de 397 gols i 396 partits amb la samarreta de l'equip madrileny, l'argentí va acceptar una oferta de l'equip blanc-i-blau –entrenat en aquells moments per Kubala, peça clau del seu fitxatge–, per formar part del conjunt de Sarrià i deixar enrere l'etapa com a jugador blanc.

Di Stéfano, que va debutar el 13 de setembre de 1964 amb el club català precisament en un Espanyol-Reial Madrid, va anotar fins a 7 gols en els 24 partits de la seva primera temporada a Sarrià. La següent i última com a jugador blanc-i-blau i de futbol, l'argentí va aconseguir 4 dianes en 23 enfrontaments de la Lliga espanyola.

Després de jugar al River Plate, a l'Atlètic Huracán, el Club Esportiu els Milionaris i al Reial Madrid, Di Stéfano va decidir penjar les botes a l'Espanyol.

stats