Futbol Femení
Esports Futbol 12/09/2013

Manu Lanzarote inaugura la seva escola de futbol femení a Terrassa

El davanter ha impulsat un projecte a Terrassa que s'ha inaugurat aquest dijous, amb un amistós entre l'equip local cadet-juvenil i l'Espanyol

Natalia Arroyo
1 min
Marta Corredera i Manu Lanzarote miren com la petita Edith Zauner fa la sacada d'honor

BarcelonaJa feia més d'un any que Manu Lanzarote volia implicar-se amb el futbol femení i, després de molts mesos d'esforç, aquest dijous s'ha presentat oficialment l'Escola Femenina Manu Lanzarote a Terrassa. El projecte, que s'ha instal·lat al camp del Sant Llorenç, s'ha inaugurat amb un amistós entre l'equip juvenil-cadet de l'escola amb l'Espanyol, que s'ha imposat per 0-4 davant unes 300 persones.

La blaugrana i veïna de Terrassa Marta Corredera ha volgut donar suport a la iniciativa i ha protagonitzat la sacada d'honor, acompanyada d'Edith Zauner, la jugadora més jove de l'EF Manu Lanzarote.

L'exdavanter del Sabadell ha volgut agrair la implicació de la ciutat de Terrassa, que ha rebut el projecte "amb els braços oberts" i ha donat "totes les facilitats necessàries per instal·lar-hi l'EF Manu Lanzarote". L'objectiu de l'EF, que es construeix sobre els pilars d'esport, formació i àrea social, és donar a les noies totes les eines perquè es desenvolupin com a persones en totes les vessants.

També hi ha assistit el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa, Alfredo Vega, que ha aplaudit "la valentia i passió" amb què Lanzarote ha iniciat aquest repte i ha recordat que la ciutat "té una història plena d'èxits en el futbol femení". A més, ha afegit que "cal promocionar-lo més amb projectes socials ferms com el de l'Escola Femenina Manu Lanzarote, que contribuirà a fer que la ciutat sigui un referent encara més potent del futbol femení". També han participat en l'acte el representant territorial de l'Esport, Santiago Siquier, i Albert Montull, directiu de la comissió de futbol femení de la Federació Catalana de Futbol.

stats