Futbol - Pretemporada
Esports Futbol 12/08/2011

L'Espanyol supera el Sabadell en l'últim test de la pretemporada (1-2)

Els periquitos han estat superiors i han guanyat gràcies als gols de Florián (pròpia porteria) i Thievy. Pels sabadellencs ha marcat Aarón Bueno, de penal

Redacció
2 min
Osvaldo intenta fer una xilena a Tarragona.

BarcelonaL'Espanyol s'ha imposat al Sabadell en l'últim partit de pretemporada. Els periquitos, que han estat superiors en el global de l'enfrontament, han pogut superar els arlequinats gràcies als gols de Florián (pròpia porteria) i Thievy. Mentre que els sabadellencs han pogut marcar per mitjà d'Aarón Bueno, que ha transformat un penal.

La primera part ha estat pràcticament un monòleg de l'Espanyol. Els homes de Pochettino s'han trobat molt més còmodes sobre el terreny de joc i han dominat amb claredat. De fet, el Sabadell no s'ha aproximat a la porteria de Cristian Álvarez fins a la mitja hora de partit, i en una acció de corner. I després amb un xut d'Eneko que ha tocat el pal.

Osvaldo, que podria haver disputat l'últim partit amb el conjunt blanc-i-blau, ha disposat de la primera gran oportunitat, però no ha pogut introduir la pilota al fons de la porteria després de rebre una bona assistència de Cristian Alfonso. El davanter argentí ha estat molt incisiu en atac. Tanmateix, el gol blanc-i-blau ha arribat al límit del descompte, quan Florián s'ha introduït la pilota a la pròpia porteria.

Al segon temps, Pochettino ha decidit refer pràcticament tot l'equip, i això ho ha aprofitat el Sabadell per avançar línies i aconseguir arribar amb més perill a la porteria periquita. Tot i això, l'Espanyol tenia més la pilota i arribava amb més perill. Però els locals han pogut trobar el gol de l'empat a la mitja hora de la represa gràcies a un penal que ha transformat Aarón Bueno.

Però l'Espanyol no ha abaixat els braços i ha continuat insistint, i així ha arribat el segon gol, obra de Thievy, que ha rematat una centrada des de la banda esquerra. Amb el Sabadell llançat a l'atac, el conjunt periquito encara ha tingut ocasions per ampliar l'avantatge, però el marcador ja no s'ha mogut del 1-2 definitiu.

L'argentí Dani Osvaldo, que vol abandonar l'entitat blanc-i-blava, pot haver disputat aquest divendres el seu últim partit com a jugador de l'Espanyol. El davanter ha disputat els primers 45 minuts i ha estat un dels jugadors més actius.

stats