Espanyol
Esports Futbol 21/11/2016

L'Espanyol suspèn el projecte de la grada d'animació

El club també condemna "enèrgicament els incidens violents" a Vitòria

Ara
1 min
La Curva i la Juvenil, a les grades de l’estadi de l’Espanyol.

BarcelonaDes de finals d'octubre, la grada d'animació de l'Espanyol estava clausurada de manera temporal i aquest dilluns, el club blanc-i-blau ha emès un comunicat per anunciar que suspèn el projecte temporalment. Fa tres setmanes, tot quedava pendent de diverses reunions que, un cop produïdes, no han resolt els principals punts de divergència entre l'entitat i els grups d'animació. "Després de les diverses reunions amb els grups d'animació, el club ha decidit suspendre provisionalment el projecte de la grada d'animació unitària donada la impossibilitat de garantir la convivència i la unitat entre els diferents grups d'animació al RCDE Stadium", diu el text periquito.

L'Espanyol clausura temporalment la grada d'animació

La conseqüència d'aquesta decisió és que els sectors 109 i 110 de l'estadi, queden reoberts perquè hi puguin accedir els abonats d'aquesta temporada en aquestes zones. L'Espanyol ha avisat, també, que facilitarà la reubicació a tots aquells aficionats d'aquests sectors que desitgin ubicar-se en altres zones de l'estadi.

El comunicat ha arribat l'endemà dels incidents que van afectar una part dels aficionats de l'Espanyol desplaçats a Vitòria per veure el partit contra l'Alabès. De fet, en el text, el club ha aprofitat per "condemnar enèrgicament els incidents violents" que s'hi van produir, "on diversos aficionats van resultar ferits, desitjant que la violència i la intolerància s'allunyin definitivament del futbol i de l'esport".

stats