Espanyol
Esports Futbol 21/10/2012

L'Espanyol s'exigeix reaccionar a Cornellà contra l'ofensiu Rayo (16h)

Pochettino demana controlar l'ansietat dels seus jugadors i Paco Jémez destaca la intensitat de l'equip blanc-i-blau

Natalia Arroyo
2 min
El davanter de l'Espanyol, Longo, intenta superar Sereno, defensa del Valladolid

BarcelonaPràcticament sense marge d'error i amb la obligació de no deixar escapar cap ocasió, especialment a casa, per guanyar el primer partit de la temporada. Així és com afronta l'Espanyol el seu partit contra el Rayo Vallecano aquest diumenge a les 16h a Cornellà-El Prat (GolT / Canal + Liga). El tècnic va deixar fora de la convocatòria Simao i Tejera per decisió tècnica. A més, recupera Sergio García i Baena, lesionats des de pretemporada.

Sense uns i amb els altres, l'Espanyol s'imposa començar a sumar de tres en tres. Passi el que passi aquesta jornada, però, l'equip no evitarà tancar la vuitena jornada en zona de descens, però podria deixar de ser cuer si l'Osasuna perd contra el Betis (19.45 hores).

Ningú al vestidor periquito nega que la situació és greu, però Pochettino exigeix equilibri per evitar caure en l'ansietat de voler sumar abans de tenir el partit controlat. L'excés de revolucions no és positiu per a l'equip, malgrat que el tècnic visitant, Paco Jémez, és justament el que destaca del seu rival. "M'agrada la intensitat de l'Espanyol. És un equip que quan perd la pilota se sacrifica molt, pressiona bé i roba pilotes. El que veig d'ells al camp no es tradueix a la classificació", va dir en roda de premsa dissabte.

Sense l'exblanc-i-blau Jordi Amat, que no pot jugar per una clàusula en el seu contracte de cessió, el Rayo visita Cornellà després d'haver sortit escaldat en el seu últim desplaçament, a Valladolid, per 6-1. Els madrilenys, però, estan còmodament instal·lats a mitja tabla amb 10 punts, i són un dels equips més elogiats del campionat per la seva proposta de joc atractiva i ofensiva.

stats