VILA-REAL
Esports Futbol 29/01/2011

Garrido: "El valor dels punts és més gran perquè són un rival directe"

L'entrenador del Vila-real creu que es trobarà un Espanyol igual de competitiu tot i els adéus recents de jugadors importants dins l'onze blanc-i-blau

Redacció
1 min
Juan Carlos Garrido, tècnic del Vila-real

Vila-realEl tècnic del Vila-real, Juan Carlos Garrido, ha afirmat que el valor dels punts del partit de diumenge contra l'Espanyol és més gran perquè els blanc-i-blaus són un rival directe i el partit pot ser clau en l'esdevenir de la temporada i en la lluita per accedir als llocs de Lliga de Campions.

"Juguem contra un equip que està fent una temporada extraordinària i davant d'ells volem demostrar que podem estar a la Lliga de Campions", ha indicat Garrido. "S'han guanyat el respecte amb treball. Estan traient el màxim rendiment al que tenen, pel que hem de donar el nostre màxim nivell jugant un gran futbol", ha prosseguit el tècnic del Vila-real, que espera un partit igualat.

Garrido no creu que es vagi a trobar amb un rival inferior malgrat els canvis que s'han produït a l'Espanyol, i ha valorat les possibles incorporacions groguetes en el mercat d'hivern. "S'està parlat de reforçar l'equip amb un migcampista, però és complicat. El dilluns es veurà si hi ha possibilitats de fer alguna cosa, però també hi ha moltes possibilitats que no passi res. Amb la plantilla que tenim també podem aconseguir els objectius, tot i que estaríem contents si l'equip es reforça", ha conclòs.

stats