FUTBOL
Esports  /  Futbol 22/07/2019

L'Hospitalet demana que cap club pagui per ocupar la plaça del Reus

Per mèrits esportius la plaça els correspondria a ells, però no abonaran els 452.000 euros

Ara
1 min
Santi Ballesté, al centre, és el president del CE l'Hospitalet

BarcelonaL'Hospitalet, equip del Grup 5 de Tercera Divisió al qual per mèrits esportius correspondria la plaça que va deixar vacant el Reus en el Grup 3 de Segona Divisió B, ha anunciat aquest dilluns que no pagarà els 452.000 euros que demana la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per a aquest lloc i ha instat la resta de clubs que tampoc paguin.

En roda de premsa, el president Santi Ballesté ha exigit que la RFEF abandoni "aquesta subhasta de mercat persa" i que doni la plaça "a qui ho mereixi per mèrits esportius".

Ballesté ha explicat que ha enviat una carta a Luis Rubiales, president de la RFEF, per recordar-li que en el seu discurs pretenia donar suport als clubs modestos i per recordar-li també que va arribar a la presidència de l'organisme gràcies, entre d'altres, al vot de l'entitat barcelonina. A més, li demana "fidelitat" a l'ideari de la seva candidatura. "Els ascensos a divisions superiors es guanyen als terrenys de joc, enlloc més, i no poden convertir-se cada any en un mercadeig o una subhasta".

stats