Futbol
Esports Futbol 09/12/2012

L'Hospitalet guanya el Llagostera i es manté a la zona alta de la classificació (2-0)

En els altres partits d'aquest diumenge, el Reus ha guanyat contra el Mallorca B (0-1), l'Atlètic Balears s'ha imposat al Prat (1-0), i empats entre Binissalem i Sant Andreu (0-0) i entre Badalona i Constància (1-1)

M. Molina
2 min

BarcelonaAquest dissabte s'ha disputat el primer partit del grup 3r de la 2a B amb presència catalana. Un enfrontament on el filial de l'Espanyol ha arrencat un punt en la visita de l'Huracán València. Aquest diumenge es completa la 18a jornada.

Espanyol B 0 – Huracán València 0

El filial blanc-i-blau ha pogut sumar un punt en la visita d'un equip que està a la zona de 'play-off' tot i acabar amb dos jugadors menys. Ha estat un partit poc vistós, amb molt de joc al mig del camp i poca profunditat. L'Huracán no ha aprofitat les expulsions de Fran Miranda (58') i Cubillas (85') per generar més perill i ha acabat empatant.

Mallorca B 0 - Reus Deportiu 1

Un solitari gol de Sergio León, al temps afegit i de penal, ha permès que els del Baix Camp aconseguissin els tres punts contra un filial mallorquinista que ha acabat el partit amb dos jugadors expulsats. El resultat acomoda el Reus Deportiu a la zona mitja de la classificació, mentre enfonsa un Mallorca B que es manté en zona de descens.

L'Hospitalet 2 - Llagostera 0

El Llagostera ha tornat a ensopegar i es complica la vida contra un Hospitalet que ja és en zona de 'play-off'. Els locals s'han avançat al primer temps amb els gols de Corominas (12') i Cirio (36') i ja no han deixat escapar l'avantatge. El Llagostera ha tingut un penal al segon temps per escurçar distàncies, però Tarradellas no ha pogut superar Craviotto.

At. Balears 1 - AE Prat 0

Victòria treballada del conjunt balear contra els del Baix Llobregat, que han materialitzat gràcies a un gol al segon temps de Castillo (65'). Aquest partit entre dos rivals que estan classificats a mitja taula ha estat molt igualat i s'ha resolt en un servei de córner. Amb el marcador a favor, els locals han tingut ocasions per ampliar l'avantatge tot i que sense sort.

Binissalem 0 - Sant Andreu 0

Empat sense gols a Binissalem en un partit on els locals han fet mèrits per marcar però no han aconseguit foradar la porteria andreuenca. Els visitants, amb moltes baixes, han confeccionat un equip ofensiu però s'han vist sorpresos des del primer minut per un equip que necessitava els tres punts per sortir de la zona de descens.

Badalona 1 - Constància 1

El Constància ha sorprès els badalonins i, malgrat sumar un punt, ha estat a punt d'aconseguir la victòria als minuts finals. Després d'un primer temps sense gols, el Badalona ha pogut avançar-se gràcies a una genialitat de Canario (63'). Però els visitants han empatat quan faltava un quart d'hora per mitjà de Cristian (74'), i han tingut ocasions per capgirar el marcador.

Nàstic 0 - Ontinyent 0

El Nàstic no ha pogut sumar contra l'Ontinyent, en un partit de poc futbol i poques ocasions. Raul Muñoz, en el temps afegit, ha pogut fer un gol definitiu per als visitants. Les millors ocasions dels tarragonins, han sigut al primer temps, obra de Rodri. David Haro i Marata, també han posat a prova el porter Rangel, però finalment el marcador no s'ha mogut.

Resultats - 18a jornada

Llevant B 0 – Ieclà 1

Espanyol B 0 – Huracán València 0

Badalona 1 – Constància 1

L'Hospitalet 2 – Llagostera 0

Binissalem 0 – Sant Andreu 0

Mallorca B 0 – Reus Deportiu 1

At. Balears 1 – AE Prat 0

València Mestalla 1–0 Vila-real B

Oriola 2–2 Alcoià

Nàstic 0–0 Ontinyent

stats