LLIGA EUROPA
Esports Futbol 14/04/2011

Partit de tràmit del Vila-real que val unes semifinals europees

Avui a Holanda el Vila-real pot segellar el seu pas a semifinals contra el Twente si aconsegueix mantenir l'àmplia distància que va treure en el partit d'anada

Redacció
2 min
Alegria després del primer gol del Vila-real.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Avui el Vila-real buscarà la tercera semifinal europea de la seva història en el partit contra el Twente a la ciutat holandesa d'Enschede. El partit es preveu com un mer tràmit després del 5-1 amb el qual l'equip de Juan Carlos Garrido va resoldre el duel d'anada.

Després d'haver jugat les semifinals de la Copa de la UEFA la temporada 2003-2004 contra el València i les de la Lliga de Campions de la campanya 2005-2006 davant l'Arsenal anglès, el Vila-real té pràcticament assegurada la seva presència a les semifinals de la Lliga Europa.

La facilitat amb què es va imposar al conjunt holandès va motivar que l'equip castellonenc aprofités per descarregar targetes en dos dels seus jugadors més destacats, com són Santiago Cazorla i el brasiler Nilmar Honorato.

Així, tots dos jugadors estan sancionats per aquesta trobada i se sumen a les baixes per lesió de futbolistes com Gonzalo Rodríguez, Marcos Senna, Ángel López o Xavi Oliva, fet que obligarà a utilitzar algun futbolista de l'equip filial. Més de la meitat dels convocats militen o militaven la temporada passada al filial.

En la citació destaca la presència de Cani i José Manuel Catalá, recuperats ja de les molèsties musculars que els van impedir jugar l'última jornada de Lliga, i la del paraguaià Hernán Pérez, que cobrirà la baixa de Nilmar.

Per la seva banda, el Twente espera la trobada conscient de les dificultats per remuntar el resultat advers i molt més centrat en la lliga holandesa, competició que lidera en aquests moments.

El tècnic belga Michel Preud'homme tindrà a més baixes importants com la del jove davanter De Jong i el porter titular, Nikolai Michailov, que serà substituït per Sander Boscher.

De Jong no s'ha recuperat encara de la lesió al turmell que va patir en el xoc d'anada al Madrigal, mentre que el defensa suec Rasmus Bengtsson també serà baixa al costat de Nicky Kuiper.

stats