1a Divisió
Esports Futbol 15/03/2014

El Madrid fa els deures a Màlaga i es fa fort al liderat abans del clàssic (0-1)

Cristiano Ronaldo ha fet l'únic gol d'un partit en què Karim Benzema ha hagut de demanar el canvi per un cop a la cuixa i és dubte per al diumenge vinent

Martí Molina
2 min
Cristiano Ronaldo celebra el seu gol a Màlaga / JORGE ZAPATA / EFE

BarcelonaEl Reial Madrid ha sumat els tres punts a la Rosaleda contra el Màlaga i s'ha fet fort a la primera posició de la Lliga abans de jugar contra el Barça. Els de Carlo Ancelotti han ofert dues cares ben diferenciades però han acabat aconseguint la victòria gràcies a un gol de Cristiano Ronaldo, al primer temps, mentre que Karim Benzema s'ha fet mal a la cuixa i és dubte per al clàssic del diumenge vinent.

Els blancs han sortit més intensos que el seu rival i de seguida han obtingut la possessió de la pilota, el control del partit i les primeres ocasions. El Madrid estava millor i ha obtingut la seva recompensa al minut 23, amb una jugada individual de Cristiano Ronaldo que ha finalitzat amb un bon xut creuat.

Lesió de Benzema

Poc després ha arribat una de les jugades clau, no tant del partit en sí però per les conseqüències que pugui dur a llarg termini. En un atac del Madrid, Benzema i Cristiano han anat a buscar la pilota i han topat. El francès ha estat qui n'ha sortit més mal parat, amb un cop fort a la cuixa dreta, que l'ha obligat a abandonar el terreny de joc. En el seu lloc ha entrat Ángel di María, que estava apercebut de sanció però que no ha vist cap targeta –i per tant podrà jugar el clàssic–.

El primer temps ha estat de domini madridista, mentre que a la represa els locals han fet un pas endavant i han tingut bones arribades per igualar el partit. El domini ha passat a ser clarament local, imposant-se al mig del camp i permetent que el Madrid tan sols tingués opcions al contraatac. Això sí, clares, de Cristiano i Gareth Bale.

Però passaven els minuts, no es movia el marcador i el Madrid ha temut per la victòria en el tram final, ja que no tenia el partit tancat i Schuster s'ho ha jugat el tot pel tot. Tot i les moltes arribades el Madrid ha sabut tancar la defensa i evitar l'empat local.

Polèmica acció de Pepe

Els jugadors del Màlaga han protestat l'arbitratge de Juan Martínez Munuera, sobretot pel criteri de targetes. L'acció més polèmica ha estat una agressió de Pepe a Duda, impactant voluntàriament amb els tacs al genoll. L'àrbitre ha deixat continuar el joc i no ha amonestat el defensa blanc malgrat les queixes locals, en especial de Duda, que ha acabat veient la targeta per protestar.

stats