FUTBOL
Esports Futbol 07/05/2015

Raúl Albiol: "Sergio Ramos és el millor defensa del món"

El central del Nàpols, ex del Madrid, ha valorat a la revista Panenka també la seva situació a Itàlia i la seva etapa al Madrid

Efe
1 min
Albiol rebutja la pilota

MadridEl defensa espanyol del Nàpols Raúl Albiol, exjugador del Reial Madrid, considera Sergio Ramos "el millor defensa del món". Així ho assegura en un una entrevista a la revista 'Panenka', en la qual parla del seu actual club però també fa un repàs de la seva època al Madrid i recorda, entre altres coses, que Gonzalo Higuaín, amb el que ara comparteix novament vestidor, "sempre va haver de lluitar per sentir-se estimat, va haver de fer molts gols perquè l'afició el respectés".

Pel que fa al moment actual, Raúl Albiol explica que el Nàpols es troba "barallat amb tot el nord d'Itàlia", per la idiosincràsia d'un club tan especial com el Nàpols, que torna a ser oposició real als dominadors clàssics del futbol italià. També recorda que la seva situació és "fotuda, perquè molts no se'n recorden però", diu ," vaig perdre la melsa en un accident. Per això he hagut de treballar sempre més que la resta".

stats