FUTBOL
Esports Futbol 15/04/2016

City-Madrid i Atlètic-Bayern, les semifinals de la Champions

Aquest divendres s'ha fet el sorteig de les semifinals de la Champions, última ronda abans de la final de Milà

M.m.
1 min
Sorteig de semifinals de Champions

BarcelonaEl Manchester City jugarà contra el Reial Madrid, i l'Atlètic de Madrid s'enfrontarà al Bayern Munic. Així han quedat definides les semifinals de la Champions en el sorteig que s'ha fet aquest migdia a Nyon.

La primera bola a sortir ha estat la del Manchester City, que s'estrena en unes semifinals de la màxima competició europea de clubs. L'equip que entrena Pellegrini i que dirigeix esportivament Txiki Begiristain jugarà contra un dels màxims favorits, el Reial Madrid. Els 'citizens' jugaran l'anada al seu estadi, el dimarts 26 d'abril i l'eliminatòria es resoldrà la setmana següent al Bernabéu, el dimecres 4 de maig.

D'altra banda, l'Atlètic de Madrid també jugarà l'anada al seu estadi. L'equip de Simeone, botxí del Barça als quarts de final, rebrà el Bayern de Pep Guardiola. Els bavaresos, campions la temporada 2012/2013, buscaran una final que se'ls ha escapat en les dues últimes edicions. L'anada es disputarà el dimecres 27 d'abril, mentre que la tornada serà el dimarts 3 de maig.

Els equips classificats jugaran la gran final, programada pel dissabte 28 de maig a Milà.

stats