Espanyol
Esports Futbol 23/05/2013

Sergio García: "Volem brindar la victòria del derbi a Víctor Álvarez"

El davanter de l'Espanyol ha avançat que els jugadors lluiran una samarreta de suport al seu company contra el Barça diumenge a Cornellà-El Prat

Efe
1 min
Sergio García, en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsSergio García ha confessat aquest dijous que els futbolistes de l'equip volen brindar la victòria en el derbi de diumenge contra el Barça a Víctor Álvarez, operat d'una lleu anomalia cardíaca a l'Hospital Clínic de Barcelona.

"És una situació que a ningú li agrada. L'equip està una mica fotut. Esperem que tot vagi bé, ha d'estar tranquil, encara que quan entres en el quiròfan un sempre està nerviós. És una persona genial i segur que estarà lluitant aviat amb nosaltres", ha explicat el davanter.

El futbolista, a més, ha avançat que els jugadors de l'Espanyol lluiran una samarreta de suport al seu company.

D'una altra banda, Sergio García també espera dedicar-li la victòria a l'afició: "Ho donarem tot per guanyar després d'una campanya duríssima. La gent s'ha il·lusionat moltíssim i encara tenim una petita possibilitat d'anar a Europa la temporada que ve. Seria genial guanyar per primera vegada al Barça a Cornellà".

Finalment, el davanter català ha valorat l'homenatge a Dani Jarque, programat a Cornellà-el Prat després de finalitzar la Lliga: "S'ha fet esperar molt i ell s'ho mereix. Estaríem parlant tot el dia de moltes coses que es mereix. Poder recordar-lo amb la nostra gent serà magnífic".

stats