Espanyol
Esports Futbol 24/05/2013

Simao: "Contra el Barça sempre vols fer el teu millor partit"

El davanter de l'Espanyol, i exblaugrana, accepta la seva suplència en favor de Wakaso i assegura que no està inquiet pel seu futur al club

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsSimao Sabrosa ha afirmat que contra el Barça "sempre vols fer el teu millor partit" i ha explicat que el derbi "és un partit diferent". L'extrem, a més, ha reconegut que jugar davant el conjunt blaugrana "sempre és molt difícil", encara que és un partit, ha dit, "que com a professional sempre vols disputar, sortirem a guanyar a Cornellà-el Prat".

Actualment, el portuguès no està gaudint de molts minuts. "Em sento bé, sóc un professional i he de respectar-ho. Wakaso ara està jugant bé i com a company i amic m'alegro per ell. Som un equip i quan guanyem, guanyem tots. Em toca entrenar-me per tornar a sortir d'inici", ha apuntat el futbolista.

D'altra banda, Simao no s'ha mostrat inquiet pel seu futur: "Al futbol mai se sap el que pot passar després, però jo tinc un any més de contracte i ningú m'ha dit res. Això em dóna tranquil·litat i no hi ha més a dir".

Finalment, el futbolista ha valorat l'operació quirúrgica del seu company Víctor Álvarez, que va ser intervingut dijous d'una anomalia en la vàlvula aòrtica del cor. "Va ser una sorpresa per a tots, però estàvem tranquils perquè sabíem que tot aniria bé. Li desitgem el millor en aquesta situació delicada, però ha sortit com esperàvem [com han confirmat els metges en una roda de premsa aquest divendres], això ens dóna esperança perquè estigui aviat amb nosaltres", ha dit.

stats